LOG IND PÅlogo cat-dog

Har du glemt din adgangskode?

Udfyld e-mailadresse for at modtage et link til nulstilling af adgangskode.

loader image

LOG IND PÅ logo cat-dog

Vi har dig en e-mail

Klik på linket, og følg vejledningen for at nulstille din adgangskode. Har du endnu ikke modtaget en e-mail, bedes du tjekke din spammail.

LOG IND PÅ logo cat-dog

Tak! Vi har sendt en bekræftelsesmail til dig.

LOG IND PÅlogo cat-dog

Gendsend bekræftelses e-mail

Udfyld e-mailadresse for at modtage bekræftelsesmail.

loader image

Om WALTHAM® Centerfor kæledyrsernæring

I mere end 50 år har WALTHAM® Center for kæledyrsernæring været førende autoritet og i absolut front, hvad angår forskning inden for kæledyrsernæring og sundhed.

Waltham Center for Pet Nutrition ligger i Leicestershire, England. Det er et anlæg, der lever op til topmoderne standarder, og hvor komplet faglig viden inden for forskning og udvikling fra alle verdens firmaer, der arbejder med husdyrs behov i Mars-koncernen, er forenet for at opfylde kæledyrenes behov på en praktisk måde.

Siden offentliggørelsen af den første oprindelige forskning i 1963, har WALTHAM® stået i spidsen for mange vigtige gennembrud inden for kæledyrsernæring og samspil mellem mennesker og dyr, hvilket har resulteret i mere end 1700 publikationer, herunder videnskabelige forskningspublikationer fra over 600 eksperter. I dag fortsætter WALTHAM® med at arbejde sammen med verdens førende videnskabelige institutter, der fremmer Mars' Petcare-visionen om at skabet en bedre liv for dyr ved at anvende den forskning og ekspertise, der er fundamentet for de førende Mars-brands, såsom Perfect Fit®, PEDIGREE®, WHISKAS®, ROYAL CANIN®, Banfield Pet Hospital og IAMS®, CESAR®, NUTRO®, SHEBA®, DREAMIES® samt EUKANUBA®.

Læs mere om WALTHAM®