LOG IND PÅlogo cat-dog

Har du glemt din adgangskode?

Udfyld e-mailadresse for at modtage et link til nulstilling af adgangskode.

loader image

LOG IND PÅ logo cat-dog

Vi har dig en e-mail

Klik på linket, og følg vejledningen for at nulstille din adgangskode. Har du endnu ikke modtaget en e-mail, bedes du tjekke din spammail.

LOG IND PÅ logo cat-dog

Tak! Vi har sendt en bekræftelsesmail til dig.

LOG IND PÅlogo cat-dog

Gendsend bekræftelses e-mail

Udfyld e-mailadresse for at modtage bekræftelsesmail.

loader image

MIG OG MIT KÆLEDYR

Sundhedsmæssige fordele ved at have en kat

Leonardo de Vinci sagde engang: “Selv den mindste kat er et mesterværk.” Er det måske en af grundene til, at vi har udviklet sådan en passion for katte i vores hjem?

Dit forhold til din kat er lige så enestående som dit forhold til et hvert ndet kunstnerisk mesterværk. Som med kunst har din kat måske også forskellige forhold til forskellige mennesker og har hemmeligheder, som den ikke har lyst til at dele. For at komme dette nærmere og blive klogere på fordelene forbundet med at have en kat, har WALTHAM Centre for Pet Nutrition udført en række videnskabelige undersøgelser med fokus på forholdet mellem kæledyr og deres ejere, herunder fordele for ejerne.

Din kat er godt for dit helbred – Perfect Fit

LÆS MERE

Ud over de velkendte fordele såsom en kats rolige og kærlige nærvær, dens legesyge og frække væremåde, dens evne til stille observation og dens hyggelige og beroligende spindelyde, så er de 4 vigtigste grunde til at få sig en kat ifølge undersøgelserne fra WALTHAM®

 • Bedre humør:

  Som katteejer har du sikkert bemærket din kats positive indflydelse på dit humør. Vores kattevenner opmuntrer os blot gennem deres tilstedeværelse og kærlige kontakt. Især kvinder føler sig mindre ensomme sammen med en kat 1
 • Stærkt hjerte:

  Statistikkerne viser, at katteejere har en 37 % lavere risiko for at få et hjertetilfælde, uanset deres alder. Tallene taler for sig selv!
 • Styrket sundhedstilstand:

  Statistikkerne viser også, at ud over at føle sig mindre ensomme, kan ældre mennesker, der har en kat, reducere antallet af lægebesøg med op til 15%. Det er en målbar forskel! Der er to store fordele ved en styrket sundhedstilstand: For det første en bedre sundhed og et større velbefindende hos den ældre person og for det andet den positive finansielle effekt i det offentlige sundhedssystem. Fordele i stor målestok!

 • Stimulering af børns nysgerrighed:

  Katte får børn til at blive mere nysgerrige efter at udforske naturen. Nylige undersøgelser har vist, at et tæt forhold mellem et barn og en kat endda kan blive endnu tættere end forholdet mellem barnet og dens søskende. Din katteven bliver virkelig et medlem af familien! Som du kan se, er en kat helt sikkert godt for din sundhed!