LOG IND PÅlogo cat-dog

Har du glemt din adgangskode?

Udfyld e-mailadresse for at modtage et link til nulstilling af adgangskode.

loader image

LOG IND PÅ logo cat-dog

Vi har dig en e-mail

Klik på linket, og følg vejledningen for at nulstille din adgangskode. Har du endnu ikke modtaget en e-mail, bedes du tjekke din spammail.

LOG IND PÅ logo cat-dog

Tak! Vi har sendt en bekræftelsesmail til dig.

LOG IND PÅlogo cat-dog

Gendsend bekræftelses e-mail

Udfyld e-mailadresse for at modtage bekræftelsesmail.

loader image

PLEJ DIT KÆLEDYRSÅ DET BEVARER SIT UNGDOMMELIGE SIND

Det forhold, du har til dit kæledyr, er utroligt givende, især når han/hun er glad, sund og fuld af liv. Derfor stræber vi her hos PERFECT FIT™ efter at pleje dit kæledyrs ungdommelige sind i hvert enkelt livsstadie, og det sker gennem en holistisk tilgang til avanceret ernæring, den rette mængde motion og mental stimulering. Det er vores sundhedsfilosofi – Foder.Bevægelse.Leg™

FODER.

cat dog feed

BEVÆGELSE.

cat dog move

LEG.

cat dog-play
cat dog feed

FODER.

Ernährung massgeschneidert für die bedürfnisse ihres Haustiers

Ernæring udviklet specielt til din kæledyr behov.

PERFECT FIT™ er foder udviklet af eksperter med henblik på at understøtte dit kæledyrs pleje og ungdommelige sind hele dets liv. PERFECT FIT™, der er udviklet sammen med vores dyrlæger og ernæringseksperter fra WALTHAM® Centre for Pet Nutrition, kombinerer fem fordele, som dækker de fem mest almindelige sundhedsmæssige behov blandt alle kæledyr, uanset alder eller livsstil, ved hjælp af den unikke PERFECT FIT™ Total 5-sammensætning.

Højkvalitets foder

PERFECT FIT™ er højkvalitets foder, udviklet i samarbejde med vores dyrlæger og ernæringsekperter, med henblik på at understøtte og pleje din kats ungdommelige sind gennem hele dens liv. PERFECT FIT™ kombinerer i sin unikke ’Total 5’ opskrift, 5 egenskaber, der adresserer de mest udbredte helbredsbehov blandt katte, på tværs af alder og livstil.

cat dog move

BEVÆGELSE.

dog move

Aktivitet for at holde dit kæledyrs krop sund og fuld af liv.

At holde sig i form kræver en aktiv livsstil. Ikke blot for at dit kæledyr kan bevare en sund vægt og et sundt hjerte, men også fordi det gavner din kats muskler og led, så den kan forblive frisk og adræt, selv når den bliver ældre. Med vores specialister inden for kæledyrsadfærd tilbyder vi gode råd og værktøjer, der kan hjælpe dig med at sikre, at dine kæledyr får den nødvendige fysiske aktivitet.

cat dog-play

LEG.

Lege til katteleg fra Perfect Fit

Spil, der hjælper dit kæledyr med at forblive glad og motiveret.

Legetid hjælper med at skabe et helt specielt og kærligt bånd mellem dig og dit kæledyr, men det er også vigtigt for dit kæledyrs mentale udvikling. Stimuler dens sind ved hjælp af leg, uanset om det er leg for sig selv eller med dig. Leg vil være med til at pleje dit kæledyrs ungdommelige sind, så du har et glad og tilfreds kæledyr hele livet. Derfor stiler vi efter at kunne tilbyde intuitivt legetøj og innovative måder at hjælpe med at bevare et aktivt sind!