LOG IND PÅlogo-cat

Har du glemt din adgangskode?

Udfyld e-mailadresse for at modtage et link til nulstilling af adgangskode.

loader

LOG IND PÅ logo-cat

Vi har dig en e-mail

Klik på linket, og følg vejledningen for at nulstille din adgangskode. Har du endnu ikke modtaget en e-mail, bedes du tjekke din spammail.

LOG IND PÅ logo-cat

Tak! Vi har sendt en bekræftelsesmail til dig.

LOG IND PÅlogo-cat

Gendsend bekræftelses e-mail

Udfyld e-mailadresse for at modtage bekræftelsesmail.

loader

PERFECT FIT™KATTEPRODUKTER

Eftersom forholdet med din kat er mest givende, når hun er glad, sund og fuld af liv, stræber vi efter at give næring til og pleje hendes ungdommelige sind hver dag gennem hele livet. Derfor har vi udviklet et sortiment af højkvalitets våd- og tørfoder til katte, der sørger for at hun, uanset alder og livsstil, vil få en komplet ernæring, der adresserer de mest udbredte helbredsbehov, for et sundt liv.

Vælg et produkt

cat food
Product Alt

Wet Food

1x85g

Template pic
  • Template pic

    x3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.

Indlæs mere

Perfect Fit Logo

Perfect Fit Adult 1 + Chats

TOTAL 5 OPSKRIFT

Højkvalitetsfoder

PERFECT FIT™ er udviklet i samarbejde med vores dyrlæger og ernæringseksperter fra WALTHAM Centeret for kæledyrsernæring, og kombinerer 5 egenskaber, der adresserer 5 af de mest almindelige sundhedsbehov blandt katte, uanset alder og livsstil, i sin unikke PERFECT FIT™ Total 5 opskrift